Zware compacte kluis Martens OCC1646

 1.695,00 incl. BTW

Op voorraad

Zware compacte kluis van het merk Martens. De occasion is volledig nagekeken en opgeknapt. Daarbij is de brandkast voorzien van een nieuwe frisse laag verf en is weer klaar voor heel wat jaren gebruik! De kluis is voorzien van twee sloten, een mechanisch slot en een dubbelbaard sleutelslot (met slede). Het zware sluitwerk bestaat uit 8 schoten met een diameter van maar liefst 40mm. Daarnaast weegt de kluis ruim 1200kg!

Print

SKU: OCC1646

Extra informatie

Gewicht 1210 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal Binnenkluizen

Afmetingen Binnenkluis (HxBxD)

Aantal Legborden

Aantal Schoten

Schootdikte

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Kleur

Verankeringsgaten bodem

Verankeringsgaten Achterwand

Slot

,

Merk

Beschrijving

Deze zware compacte kluis van het merk Martens is volledig nagekeken. Daarbij is de brandkast voorzien van een nieuwe frisse laag verf en is weer klaar voor heel wat jaren gebruik! De kluis is voorzien van twee sloten, een mechanisch slot en een dubbelbaard sleutelslot (met slede). Het zware sluitwerk bestaat uit 8 schoten met een diameter van maar liefst 40mm. Daarnaast weegt de kluis ruim 1200kg! Bent u op zoek naar een zware, compacte en veilige kluis voor uw kostbare eigendommen? Zoek dan niet verder! Dankzij de meerwandige (gevulde) constructie biedt deze kluis tevens uitstekende bescherming bij brand.

 

Let op! dit betreft een occasion kluis en kan lichte onregelmatigheden in het lakwerk vertonen. Heeft u vragen over deze kluis? Of wilt u geadviseerd worden over de aanschaf van een gebruikte kluis? Neem dan contact met ons op.