Verzending

Zodra de bestelling en betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt. Betreft het een product onder de 31kg dan wordt deze in de meeste gevallen met een pakketdienst naar u verzonden, u ontvangt een mail met een track & trace link om het pakket te volgen. Betreft het een product boven de 30kg, dan nemen wij telefonisch of per mail contact met u op over de dag van de levering. Al onze prijzen zijn inclusief gratis bezorging (reguliere levering) op de begane grond – levering aan of achter de eerste deur (als dit redelijkerwijs mogelijk is) – niet geïnstalleerd. Levering via vlakke verharde vloer/ondergrond zonder verticaal transport en/of obstakels (dus zonder hoge drempels, stoepen, trappen en/of grind of los zand). Deze levering wordt in de meeste gevallen gedaan door een chauffeur / vrachtwagen  + pallettruck. Het afleveradres moet per vrachtwagen via een verharde weg te bereiken zijn. Als het gewicht van de levering zwaarder is dan 30 kg wordt er (mogelijk) op pallet geleverd.

Voor speciale bezorging (drempels, moeilijke toegang, oprichting boven de eerste drempel, steile helling, zachte grond, grind), neem dan contact met ons op voor een offerte.

Bent u woonachtig in een ander land dan België dan kunt u in veel gevallen ook bij ons kopen. De prijzen op mustangsafes.be zijn inclusief verzending binnen België. Als u in Nederland woont verwijzen wij naar onze website voor Nederland mustangsafes.nl . Voor ieder ander land dan België gelden extra tarieven en voorwaarden, neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Uiteraard kunnen wij de kluis voor U op de gewenste plek plaatsen en eventueel verankeren. Wij rekenen hier wel een meerprijs voor. U kunt hiervoor het beste contact met ons opnemen, zodat we de situatie kunnen bespreken en het juiste materiaal mee kunnen nemen. Neem Contact met ons op. 074-357 57 99 of stuur een mail naar info@mustangsafes.com

Leveren en Levertijden

Het afleveren van uw bestelling gebeurd door onze chauffeur of door een betrouwbaar logistiek bedrijf. Indien uw bestelling op voorraad is kunnen wij deze in de meeste gevallen binnen enkele werkdagen leveren. Indien u extra opties heeft gekozen, zoals een andere kleur of een linksdraaiende deur dan is de levertijd langer. In alle gevallen nemen wij contact met u op over de dag van de levering. De door Mustang Safes opgegeven levertijden zullen nimmer te beschouwen zijn als fatale termijnen, de levertijden worden bij benadering opgegeven. De opdrachtgever, of vertegenwoordiger van de opdrachtgever dient het ontvangstbewijs voor correcte ontvangst van de goederen te ondertekenen bij aflevering. De opdrachtgever of een vertegenwoordiger van de opdrachtgever wordt geacht de afgenomen goederen te controleren op hoedanigheid, aantal en beschadigingen. Na acceptatie van de goederen is reclamatie niet meer mogelijk.

Garantie

Op alle door Mustang Safes geleverde goederen gelden de door de fabrikant opgestelde garantievoorwaarden en termijnen. De garantieaansprakelijkheid gaat nooit verder dan het bedrag van de door Mustang Safes geleverde goederen. Op alle door Mustang Safes geleverde diensten geld een garantieperiode van één jaar na de opleveringsdatum aan de opdrachtgever. Op voorwaarde dat door de opdrachtgever c.q. weder partij is voldaan aan de door de fabrikant gestelde gebruiksvoorschriften, alsmede aan de eisen van normaal gebruik en toepassing. Onoordeelkundig gebruik van de geleverde producten kan de garantie doen vervallen. Indien zonder schriftelijke toestemming van Mustang Safes door de opdrachtgever c.q. wederpartij wijzigingen zijn aangebracht dan wel trachten aan te brengen, kan dit de garantie doen vervallen.

Klachtenregeling – Bestelling Annuleren

U kunt uw bestelling zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren in de originele verpakking. Gebruik hiervoor het onderstaande retour formulier. De kosten en het Risico voor het terugzenden van het product zijn voor rekening van de consument, eventuele schade aan het product wordt in mindering gebracht op het terug te storten bedrag. Het product dient in dezelfde staat te verkeren zoals het bij u afgeleverd werd. Klachten over onjuiste uitvoering van diensten of over de kwaliteit van het geleverde product dienen uiterlijk binnen 14 dagen na levering per E-mail ter kennis te worden gebracht van Mustang Safes. Uw klacht zal zo snel mogelijk door ons in behandeling worden genomen. Mustang Safes is echter niet meer verplicht om klachten in behandeling te nemen wanneer het product niet meer in de staat verkeerd waarin deze werd aangeleverd of als er zonder overleg en/of goedkeuring door mustang Safes wijziging aan het product zijn aangebracht. Wanneer blijk dat uw klacht gegrond is, ontvangt u van ons instructies voor het retourneren van het product. Let op! Producten die al geplaatst, verankerd, intern verhuist zijn ed. door ons of door onze servicepartners, volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd of aangepast op basis van een individuele of beslissing van de consument kunnen niet retour.

Download HIER het Retour Formulier

Contact:

Neem per e-mail of telefonisch contact met ons op. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Mustang Safes

Bezoekadres:(op Afspraak)

Goorsestraat 167
7482 CE Haaksbergen
Tel: 074-3575799
E-mail: info@mustangsafes.com

Kvknr: 70276269
BTW Nummer NL858230665B01