Enig resultaat

 • Maatwerk sleutelkluis met ca. 1500 grote sleutelhaken - Mustang Safes

  Maatwerk sleutelkluis met ca. 1500 grote sleutelhaken

  Gewicht 510 kg
  Buitenmaat 195 x 126 x 55 (61) cm
  Aantal Sleutelhaken 1500 lange haken
  SKU: OCC1454-2
  4.595,00 incl. BTW Levertermijn op aanvraag
  Meer informatie

Print

Tweedehands sleutelkluizen

Sleutelkluis tweedehands kopen bieden naast de gunstige prijs veel voordelen. Geschikt voor autobedrijven, leasemaatschappijen en instellingen. Bovendien altijd grote voorraad direct beschikbaar. Optioneel zijn de gebruikte sleutelkluizen uit te rusten met een elektronisch slot. Tevens beschikt een gebruikte sleutelkluis ook over legborden en de grote opslag capaciteit tot wel 5000 sleutels! Hierdoor is het mogelijk om ook documenten, kentekenplaten en sleutelbakken op te bergen.

Maatwerk sleutelkluis

Moet uw sleutelkluis een afwijkende maat hebben? Wilt u een hogere opslagcapaciteit en extra legborden of een andere kleur? Naast sleutelkluis tweedehands bieden wij maatwerk sleutelkasten voor particulieren, stichtingen en bedrijven. Sleutelkluis tweedehands kopen geen optie voor? Bekijk ook het programma nieuwe sleutelkluizen voor iedere toepassing. Bovendien hebben wij digitale en programmeerbare sleutel in/uitgifte systemen geschikt voor autogarages en instellingen.

Installeer en veranker de sleutelkluis

Om te voorkomen dat dieven de sleutelkast in zijn geheel meenemen dient u de tweedehands sleutelkast te verankeren aan de vloer en achterwand. Tevens dienen nieuw en gebruikte sleutelkluizen geïnstalleerd te worden volgens de geldende regelgeving. Neem voor meer informatie over verankeren Contact met ons op.