Toont alle 2 resultaten

 • Orgami LFS10 - Mustang Safes

  Orgami LFS10

  Laptop locker | 10 laptops | Sleutelslot

  Gewicht 71 kg
  Buitenmaat 180 x 40 x 50 cm
  SKU: MS-LFS10

   1.100,00 incl. BTW

  Levertermijn op aanvraag
  Meer informatie

 • Orgami LFS10-STR - Mustang Safes

  Orgami LFS10-STR

  Laptop locker | 10 laptops | Stroomvoorziening | Sleutelslot

  Gewicht 73 kg
  Buitenmaat 180 x 40 x 50 cm
  SKU: MS-LFS10STR

   1.320,00 incl. BTW

  Levertermijn: 1 - 2 werkdagen
  Meer informatie

Print

Laptop lockers van Mustang Safes

We kennen ze nog van school, kluisjes of lockers. Vaak zijn dit smalle kastjes met redelijk wat hoogte. Ideaal voor gymkleren en boeken maar minder geschikt voor laptops. Bij Mustang Safes bieden we een speciaal assortiment laptop lockers aan. Een laptop locker is minder hoog maar wel een stuk breder en diepers. Daarnaast hebben deze lockers vaak stroomvoorzieningen binnenin. Zodat u de laptops tijdens de opslag kunt opladen.

Wat is het verschil tussen een laptop locker en een kast?

Een laptopkast is ideaal wanneer er in één keer veel laptops opgeslagen moeten worden. Vaak zijn de erg groot en passen er veel laptops in. Een nadeel van zo’n kast is wel dat iedereen met toegang tot de kast bij elke laptop kan. In het kader van privacy is het in dit geval beter om elke laptop apart op te slaan. Dit kan dus in een laptop locker!

Wat is het verschil tussen een laptop locker en een kar?

Een andere mogelijkheid waar mensen vaak voor kiezen is een laptopkar, feitelijk een kast op wielen. Behalve het zojuist genoemde privacy voorbeeld heb je hier ook nog met diefstal gevoeligheid te maken. Handig die wielen, maar dat geldt ook voor een inbreker! Laptop lockers kun je aan de vloer en/of muur verankeren waardoor deze niet zomaar mee te nemen zijn. Een nadeel is echter wel dat deze dus niet mobiel is.

Waar gebruik je laptop lockers?

Een laptop locker kan natuurlijk overal ingezet worden. Meestal worden laptop lockers gebruikt in het onderwijs. Ook in de zorg zijn ze ideaal! En tot slot worden ze vaak ingezet op kantoren of op openbare gelegenheden. Centraal staat dat met een laptop locker niet alleen diefstal wordt tegengegaan. Ook privacy van de laptop gebruiker wordt gewaarborgd.

Advies van Mustang Safes

Weet u niet precies welke oplossing past bij uw situatie? Of heeft u onbeantwoorde vragen over een product? schroom niet en neem contact met ons op! Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing of een offerte op maat.