Kardex Citadel datakluis S120DIS – OCC1767

 995,00 incl. BTW

Op voorraad

Deze KARDEX brandwerende datakluis is ideaal voor het veilig opbergen van uw documenten, kostbaarheden en media-apparatuur zoals laptops en harde schijven. Het kluisontwerp is getest op een brandwerendheid van 120 minuten volgens de S 120 DIs (RAL-RG 626/7) norm. Daarnaast biedt de Citadel uitstekende bescherming tegen inbraak door zijn gewicht en het geavanceerde sluitsysteem met 12 schoten. De datakluis heeft een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels. Verder heeft de kluis 2 lades die in hoogte verstelbaar zijn, evenals 1 legplank waarmee u de indeling naar wens kunt aanpassen. De datakluis is door onze technici helemaal nagekeken en werkt naar behoren.

Print

SKU: OCC1767

Extra informatie

Gewicht 761 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Extra diepte beslag

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal legborden

Aantal lades

2

Aantal schoten

Brandwerendheid

Certificering brandwerendheid

Draairichting deur

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Deze brandwerende datakluis van het merk KARDEX  is zeer geschikt voor de veilige opslag van uw documenten, kostbaarheden en data dragende media zoals laptops en harde schijven. De kluis is 120 minuten brandwerend gecertificeerd volgens S 120 DIs (RAL-RG 626/7). Ook biedt de Citadel een goede bescherming tegen inbraak dankzij onder andere het gewicht en het meerzijdige sluitsysteem met in totaal 12 schoten. De datakluis is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels. De kluis is voorzien van 2 in hoogte verstelbare lades, en 1 legbord zodat u deze naar gelang kunt indelen.

Details: 

  • Zwaar brandwerende eigenschappen: 120 minuten brandwerend voor data dragende media (en papier)
  • Gecertificeerd brandwerend volgens de Duitse norm S120DIs (RAL-RG 626/7)
  • Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels
  • Inclusief 1 leg bord en 2 uitschuifbare lades, in hoogte verstelbaar
  • kleur: Grijs

Let op, dit betreft een occasion kluis, het lakwerk kan onregelmatigheden vertonen. Wilt u deze kluis professioneel laten plaatsen? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.