Lampertz datakluis S60DIS – OCC536

 895,00 incl. BTW

Op voorraad

Brandwerende datakluis van het merk Lampertz. Zeer geschikt voor de veilige opslag van uw documenten, kostbaarheden en data dragende media zoals laptops en harde schijven. De kluis is 60 minuten brandwerend gecertificeerd volgens S 60 DIs (RAL-RG 626/7). Ook biedt de Lampertz goede bescherming tegen inbraak dankzij onder andere het gewicht en het meerzijdige sluitsysteem met in totaal 9 schoten. De kluis is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels en 2 in hoogte verstelbare legborden.

Print

SKU: OCC536

Extra informatie

Gewicht 743 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Extra diepte beslag

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal legborden

Aantal schoten

Brandwerendheid

Certificering brandwerendheid

Draairichting deur

Kleur

,

Slot

Merk

Beschrijving

Deze brandwerende datakluis van het merk Lampertz is zeer geschikt voor de veilige opslag van uw documenten, kostbaarheden en data dragende media zoals laptops en harde schijven. De kluis is 60 minuten brandwerend gecertificeerd volgens S 60 DIs (RAL-RG 626/7). Ook biedt de Lampertz goede bescherming tegen inbraak dankzij onder andere het gewicht en het meerzijdige sluitsysteem met in totaal 9 schoten. De datakluis is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels. Binnenin de deur treft u in eerste instantie nog een deur, extra brandbescherming, waarna u bij de ruime bruikbare ruimte uitkomt. De kluis is voorzien van 2 in hoogte verstelbare legborden zodat u deze naar gelang kunt indelen.

Details: 

  • Zwaar brandwerende eigenschappen: 60 minuten brandwerend voor data dragende media (en papier)
  • Gecertificeerd brandwerend volgens de Duitse norm S60DIs (RAL-RG 626/7)
  • Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels
  • Inclusief 2 in hoogte verstelbare legborden
  • kleur: Grijs (buitenkant en legborden)/ Bruin (binnenwerk)

Let op, dit betreft een occasion kluis, het lakwerk kan onregelmatigheden vertonen. Wilt u deze kluis professioneel laten plaatsen? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.