De Raat documentenkluis of wapenkluis OCC1771

€ 1.325,00 incl. BTW

Op voorraad

Ruime tweedehands brandkast van het merk De Raat Brandkasten, voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels. De kast is uitgerust met 4 in hoogte verstelbare legborden. Met het ruime formaat, de uitstekende inbraakwerende (Sicherheitsstufe B – VDMA 24992) en licht brandwerende (DIN4102) eigenschappen is de brandkast zeer geschikt voor de veilige opslag van ordners en waardevolle spullen. Ook om te bouwen tot wapenkluis! Zie foto’s en beschrijving.

MustangSafes MS-WG10 Binnenkluis

Print

SKU: OCC1771

Extra informatie

Gewicht 310 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Extra diepte beslag

Aantal legborden

Aantal schoten

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Verankeringsgaten achterwand

Verankeringsgaten bodem

Kleur

Merk

Slot

, , , ,

MustangSafes MS-WG10 Binnenkluis

Buitenmaat (HxBxD)

Deurdoorgang (HxB)

17,5 x 26 cm

Draairichting deur

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Deze ruime documentenkluis van het merk De Raat Brandkasten is door onze technici gerestaureerd en werkt weer piekfijn en zoals het hoort! Het interieur is voorzien van 4 in hoogte verstelbare legborden. De kluis is dubbelwandig, voorzien van een 3-zijdig sluitmechanisme en biedt daarmee uitstekende bescherming tegen inbraak maar ook een eerste bescherming bij brand. Openen en sluiten gaat met een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels, een ander slot kiezen is ook mogelijk. Tot slot is deze ruime kluis dankzij de brand- en inbraakwerende eigenschappen en het formaat ook om te bouwen tot ruime geweerkluis (zie voorbeeld onderstaand).

Eigenschappen: 

  • Inbraakwerend getest volgens de (oude) norm Sicherheitsstufe B – VDMA 24992 (Voorloper van de EN14450 Securitylevel S2)
  • Licht brandwerend dankzij dubbelwandig geïsoleerde constructie volgens DIN4102 (niet getest)
  • Inclusief 4 in hoogste instelbare legborden
  • Deuropening 180 graden
  • Extra diepte beslag: 6 cm
  • Afwerking: Lichtgrijs

Ombouw tot wapenkluis mogelijk!

Dankzij het ruime interieur en de uitstekende brandwerende en inbraakwerende eigenschappen is deze kluis ook uitstekend inzetbaar als geweerkluis. In het verleden hebben wij al vele kluizen als deze omgebouwd tot ruime wapenkluis. Daarbij kunnen wij de kluis in overleg met u indelen met legborden, wapensteunen, bekleding en binnenkluizen. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Let op, dit betreft een occasion kluis, het lakwerk kan onregelmatigheden vertonen. Wilt u deze kluis professioneel laten plaatsen? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

 

VOORBEELD Wapenkluis