Lips brandkasten VS 80 Occ1734

 1.895,00 incl. BTW

Op voorraad

Solide tweedehands kluis van het merk Lips. Deze kluis beschermd kostbaarheden tegen brand (niet getest). Ook biedt de Lips kluis bescherming tegen inbraak; dekkingsindicatie € 55.000,- volgens veiligheidsklasse R / S.K.B. Voorzien van zowel een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels) als een mechanisch cijferslot. In de binnenkant van de kluis bevindt zich een binnenkluis met sleutelslot (inclusief 2 sleutels).

Print

SKU: OCC1734

Extra informatie

Gewicht 1310 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal Binnenkluizen

Afmetingen Binnenkluis (HxBxD)

Aantal Legborden

Aantal Schoten

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Kleur

Slot

,

Merk

Beschrijving

Solide tweedehands kluis van het merk Lips. Extra dikke dubbelwandige romp gevuld met beton en anti- boor pantser, openen van deze kluis door kwaadwillenden is onmogelijk! Uitgerust met afgeschermd precisie regelwerk en 10 gehard stalen slotpennen. Voorzien van zowel een dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels) als een mechanisch cijferslot om de occasion kluis dubbel te kunnen vergrendelen. Bij het dubbelbaard sleutelslot hoort een bijgeleverde afdekkap om buiten gebruik het sleutelgat te beschermen. In de binnenkant van de kluis bevindt zich een binnenkluis met sleutelslot (inclusief 2 sleutels) en een in hoogte verstelbaar legbord.

Eigenschappen:

  • Bescherming tegen inbraak
  • Dekkingsindicatie € 55.000,- Veiligheidsklasse R / S.K.B.
  • Beschermd tevens 60 minuten tegen brand (indicatie, niet getest)
  • Dubbelbaard sleutelslot (inclusief 2 sleutels) en een mechanisch cijferslot
  • Inclusief 1 verstelbaar legbord
  • Kleur/afwerking : Grijs

Dit betreft een occasion kluis voorzien van een frisse laag lak, ook is de kluis volledig nagekeken en alles werkt naar behoren.