Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis

 284,00 incl. BTW

Levertermijn: 1 - 2 werkdagen

De Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis is zeer geschikt voor de veilige opslag van sleutels voor gebouwbeheer/toegang-verlening. Dankzij het SKG** certificaat en goedkeuring Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is deze gecertificeerde sleutelbuis zeer geschikt voor o.a. thuiszorg en/of mantelzorg. Zo is er in geval van nood altijd toegang tot de woning. Deze set is compleet en bestaat uit de sleutelbuis, een privacy-kap met SKG** logo, de montagekit en uitgebreide installatiehandleiding. Deze SKG sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal. Voorzien van een hogedruk gegoten mechanische vergrendeling met cijfercode. Het codeslot maakt het mogelijk de sleutelbuis gemakkelijk te vergrendelen en te ontgrendelen zonder gebruik van een kluissleutel. De code kan indien nodig worden gewijzigd, er zijn meer dan 10.000 combinaties mogelijk.

Print

SKU: MS-KRUSE-535305

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Veiligheidsklasse

,

Slot

Materiaal

RVS

Merk

Beschrijving

De Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis is zeer geschikt voor de veilige opslag van sleutels voor gebouwbeheer/toegang-verlening. Dankzij het SKG** certificaat is deze gecertificeerde sleutelbuis zeer geschikt voor o.a. thuiszorg en/of mantelzorg. Zo is er in geval van nood altijd toegang tot de woning. Deze set is compleet en bestaat uit de sleutelbuis, een privacy-kap met SKG** logo, de montagekit en uitgebreide installatiehandleiding.

Deze SKG sleutelkluis is gemaakt van roestvrij staal. Voorzien van een hogedruk gegoten mechanische vergrendeling met cijfercode. Het codeslot maakt het mogelijk de sleutelbuis gemakkelijk te vergrendelen en te ontgrendelen zonder gebruik van een kluissleutel. De code kan indien nodig worden gewijzigd, er zijn meer dan 10.000 combinaties mogelijk.

Details:

 • Biedt uitstekende en SKG** gecertificeerde bescherming tegen inbraak
 • Goedgekeurd volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW))
 • Buiten afmetingen: 172 x 73Ø  [mm]
 • Max. Lengte sleutel: 100 mm
 • Meerdere sleutels en/of (toegangs)passen tegelijk opbergen
 • Eenvoudige bediening
 • Mechanisch cijferslot (code zelf instelbaar), meer dan 10.000 verschillende combinaties mogelijk
 • Codeslot verspringt bij opening automatisch op een neutrale code, zo kan niemand de code ‘afkijken’
 • Inclusief privacy-shield, tegen het aflezen van de gebruikerscode.
 • Geschikt voor buitengebruik (RVS), ook uitermate geschikt voor binnengebruik
 • Eenvoudig zelf in te bouwen in de muur
 • Inclusief speciale montagekit ‘powerkleber’

Toepassingen: 

Dankzij de zeer robuuste eigenschappen, de SKG** certificering en gemakkelijk bediening is de Kruse Code 70 SKG** zeer geschikt voor bijvoorbeeld thuiszorg, gebouwbeheer en noodsleutels. Ook mogelijk om binnenshuis contant geld of kleine waardevolle spullen op te bergen.

Installatie: 

Een sleutelbuis installeren is een bouwkundige aanpassing en dient secuur te worden uitgevoerd. bij ‘downloads’ treft u een installatiehandleiding.

Montagehandleiding Download
Extra product info Download