Sleutellijst met 8 haken

 21,95 incl. BTW

Levertermijn: 1 - 2 werkdagen

Deze sleutellijst wordt voornamelijk in kluizen en brandkasten gemonteerd, maar is ook geschikt voor een andere toepassing. Het monteren is mogelijk op meerdere manieren. Er kan voor worden gekozen de sleutellijst vast te schroeven of te plakken. De sleutellijst moet tijdens de montage goed gepositioneerd worden met voldoende tussenruimte. Het is ook belangrijk dat de sleutels niet tussen de deur kunnen komen.

Print

SKU: MS-SLB-8

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 30,5 × 22 × 2,5 cm
Aantal sleutelhaken

Buitenmaat (HxBxD)

Kleur

Merk

Beschrijving

Sleutelkluis uitbreiden met sleutelhaken

Sleutellijst geschikt voor montage in kluis of brandkast. Een overzichtelijke opslag is geen overbodige luxe. Met de sleutellijst word het opbergen van sleutels, sleutelkaarten of keycards vergemakkelijkt. Breid uw bestaande kluis of sleutelkast uit en verhoog de opslag capaciteit. Het monteren kan op verschillende manieren. Kies ervoor om de sleutellijst te plakken of te schroeven. Houd rekening bij plaatsen aan de binnenkant van de kluisdeur dat de sleutelhaken niet aanlopen bij het sluiten van de brandkast of kluis. Ook dienen de sleutellijsten met voldoende tussenruimte gepositioneerd te word. Tevens is het belangrijk dat sleutels niet tussen de kluisdeur kunnen komen.

Sleutelkluis met veel sleutellijsten

Bent u nog niet in het bezit van een sleutelkluis? Bekijk ons assortiment kluizen en brandkasten die allemaal geschikt zijn om sleutellijsten in te plaatsen. Ook bieden wij bij Mustang Safes speciale sleutelkluizen met veel ruimte voor het overzichtelijk opbergen van sleutels. Kies bij voorkeur een gecertificeerde sleutelkluis met voldoende sleutellijsten. Ook voor zakelijke gebruikers zijn onze sleutelkluizen zeer interessant. Hebt u een sleutelkluis in uw bedrijf en wilt u deze opwaarderen met meer sleutelopslag? Kies voor de universele sleutellijsten. Daarnaast voorzien wij onze klanten van advies op maat. Welke kluis is het beste voor U? Neem contact met ons op voor meer informatie over sleutelbeheer en opslag.

Sleutellijst voor andere toepassingen

Onze sleutellijsten zijn ook zeer geschikt om te gebruiken voor andere toepassingen. Ze kunnen eenvoudig aan een muur worden bevestigd of elders.