13 januari 2019

Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Onze kluizen web shop is compleet vernieuwd en voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaard zoals je van een Kluizen bedrijf mag verwachten. De nieuwe website is tevens geschikt voor mobiele apparaten. Om de het vinden van de juiste kluis nog makkelijker te maken kunt u gebruik maken van de nieuwe keuzehulp voor kluizen. Of u nu een Wapenkluis, documentenkluis, brandwerende kluis of afstort kluis zoekt, met de kluis keuzehulp vind u feilloos en eenvoudig de kluis die aan al uw wensen voldoet! Klik HIER om de kluis keuzehulp te starten.

website voor kluizen

Uitgebreide assortiment kluizen

Alle kluizen in onze nieuwe kluizen web shop worden vakkundig en snel geleverd uit ons magazijn in Haaksbergen. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige brandkasten, wapenkluis, documentenkluizen en sleutelkluizen. Voor ieder type kluis of brandkast bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie of hebt u een vraag over een product? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Het laatste nieuws over kluizen

In het vernieuwde BLOG vind u waardevolle informatie die u kan helpen bij het kiezen van de correcte Kluis. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Hierdoor mist u geen enkel aanbieding meer! Zoekt u een tweedehands kluis in onze nieuwe web shop? Bekijk het wisselende assortiment Occasion Brandkasten en Kluizen

Verankeren en Repareren

Wilt u een kluis laten verankeren of in- huizen (installeren)? Neem voor de tarieven contact met ons op. Ook voor reparaties aan uw kluis of brandkast kunt u bij ons terecht. Wij hebben bijna alle onderdelen op voorraad voor uw Kluis. Ook bij defecte sloten of storing aan elektronisch slot biedt Mustang Safes een uitgebreide service!

Contactformulier