Uitverkocht
Nieuw Aanbieding!

MustangSafes MSG 6-16 S1 demo D701

1.030,00 incl. BTW

Levertermijn: 2 - 3 werkdagen

Royale MSG 6-16 S1 demo wapenkast met extra ruimte in de breedte, geschikt voor 5 Kogelgeweren met een maximale lengte van 130cm. deze kluis is een demo model, omdat het transportschade heeft opgelopen. Er zit een lichte deuk in de deur, maar de kluis is volledig nagekeken en functioneel.

RAL 6007 Groen (standaard)

Uitverkocht

Print

SKU: D701

Extra informatie

Gewicht 132 kg
Aantal Wapenplaatsen

Maximale geweerlengte

Buitenmaat (HxBxD)

Aantal Binnenkluizen

Afmetingen Binnenkluis (HxBxD)

, , ,

Aantal Legborden

Aantal Schoten

Schootdikte

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie Geld

Dekkingsindicatie goederen

Draairichting deur

Verankeringsgaten Achterwand

Verankeringsgaten bodem

Kleur

Merk

Slot

, , , ,

Kleur

, , ,

Beschrijving

Royale Wapenkast met extra ruimte in de breedte, geschikt voor 5 Kogelgeweren met een maximale lengte van 130cm. De binnenkluizen naast het wapencompartiment zijn voorzien van een legplank en worden gezekerd met een 3mm dikke deur voorzien van VdS Klasse II cilinderslot. In totaal beschikt deze Kluis over 5 afzonderlijke vakken voor een zeer overzichtelijke opslag van Munitie, Documenten en Handwapens. Het verstelbare wapenrek is voorzien van voorgevormde Wapenhouder uit zachtschuim voor optimale bescherming van uw kostbare wapens. De dikwandige behuizing is voorzien van een versterkte omloop sponning en is voorbereid op verankering aan de vloer en/of achterwand. Het driezijdige vergrendel mechanisme met 6 massief en gehard stalen slotpennen bied extra weerstand tegen sabotagepogingen met breekijzers en elektrisch gereedschap. Bediening middels gecertificeerd Dubbelbaar Veiligheidsslot en fraaie spindel. Alle componenten van het sluitwerk zijn afgeschermd met anti- boorpantser. Door de verdekte scharnieren en achter grijpend profiel aan de scharnierzijde ontstaat een Vierzijdig vergrendeling rondom!

  • Optioneel verkrijgbaar met een Elektronisch Codeslot of Mechanisch Cijferslot
  • 4 Munitiekluizen
  • Hoge inbraakvertraging

Let op: deze kluis is een demo model van de MSG 6-16 S1, omdat het transportschade heeft opgelopen. Er zit een lichte deuk in de deur, maar de kluis is volledig nagekeken en functioneel.