Lips UHP Wapenkluis OCC 1600

2.895,00 incl. BTW

Op voorraad

Print

SKU: OCC1600-1

Extra informatie

Gewicht 3500 kg
Aantal Wapenplaatsen

Maximale geweerlengte

Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal Legborden

Aantal Schoten

Schootdikte

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Verankeringsgaten bodem

Verankeringsgaten Achterwand

Kleur

Slot

,

Merk

Beschrijving

Uniek in zijn soort, nu aangeboden in onze Webwinkel! Een Brandkast Wapenkluis van Lips. Deze uitzonderlijke Wapenkast heeft een zeer hoge weerstandsklasse. Wapenkluizen zoals deze zijn alleen exclusief verkrijgbaar bij Mustang Safes! Het sluitmechanisme en regelwerk zijn zeer ingenieus ontworpen, de romp en deur zijn zwaar gepantserd om aanvallen met thermische gereedschappen makkelijk te weerstaan. De betonvulling zorgt voor een zeer hoge brandvertraging. Maar liefst 23 massief edelstalen schoten (slotpennen) een mechanisch codeslot en dubbelbaard sleutelslot zorgen samen voor de vergrendeling. Ideaal voor antieke wapenverzamelingen die een grote geld of historische waarde vertegenwoordigen!
Het wapencompartiment is bekleed met duurzaam slijtvast vilt om uw wapen collectie optimaal te beschermen.

Weerstandsklasse O volgens voorheen het  S.K.B vertegenwoordigt een waardeberging indicatie van € 36.000  voor goederen. 

Let op, dit is een occasion kluis, kan lichte onregelmatigheden vertonen in het lakwerk.

Deze kluis kunnen wij ook aanbieden als geld of documentenkluis , mocht u vragen hebben over deze kluis en/of over de aflever en inhuis mogelijkheden , neem dan contact met ons op en we staan u graag te woord.