Gereserveerd

Lips brandkast – OCC1723

 1.555,00 incl. BTW

Gereserveerd

Zware inbraakwerende kluis van het merk Lips. Gebouwd volgens de oude norm; L/S.K.B. met een indicatieve dekking tot wel €23.000,- voor goederen. Tot wel 60 minuten brandwerende eigenschappen. Inclusief 2 legborden en 1 afsluitbare binnenkluis met sleutelslot. Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels.

Uitverkocht

Print

SKU: OCC1723

Extra informatie

Gewicht 545 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Extra diepte beslag

Aantal binnenkluizen

Afmetingen binnenkluis (HxBxD)

Aantal legborden

Aantal schoten

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Deze ruime brandkast van het merk Lips is door onze technici gerestaureerd en werkt weer piekfijn en zoals het hoort! Ook is de kluis voorzien van een frisse laag verf zodat deze weer heel wat jaren mee kan. Het interieur is voorzien van 2 verstelbare legborden en 1 afsluitbare binnenkluis met sleutelslot (inclusief 2 sleutels). Met een gewicht van 545kg neem je deze Lips niet zomaar onder de arm, en het zegt ook iets over de bouwkwaliteit van de kluis. Openen en sluiten gaat met een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels. Hiermee wordt het 4-zijdige sluitmechanische, voorzien van maar liefst 11 hardstalen schoten, vergrendeld.

Eigenschappen: 

  • Zware inbraakwerend kluis
  • gebouwd volgens de oude norm; L/S.K.B.
  • Tot wel 60 minuten brandwerende eigenschappen
  • Inclusief 2 verstelbare legborden
  • Deuropening 180 graden
  • Extra diepte beslag: 7 cm

Let op, dit betreft een occasion kluis, het lakwerk kan onregelmatigheden vertonen. Wilt u deze kluis professioneel laten plaatsen? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.