Lips UHP brandkast bankkluis OCC 1600

2.495,00 incl. BTW

Op voorraad

Print

SKU: OCC1600

Extra informatie

Gewicht 3500 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal Legborden

Aantal Schoten

Schootdikte

Veiligheidsklasse

Dekkingsindicatie goederen

Brandwerendheid

Draairichting deur

Verankeringsgaten bodem

Verankeringsgaten Achterwand

Kleur

Slot

,

Merk

Beschrijving

Uniek in zijn soort en compleet in originele staat verkerend, Brandkast van Lips nu aangeboden in onze Webwinkel ! Deze uitzonderlijke kluis heeft een zeer hoge weerstandsklasse. Gebruikte kluizen zoals deze zijn alleen exclusief verkrijgbaar bij Mustang Safes! Het sluitmechanisme en regelwerk zijn zeer ingenieus ontworpen, de romp en deur zijn zwaar gepantserd om aanvallen met thermische gereedschappen makkelijk te weerstaan. De betonvulling zorgt voor een zeer hoge brandvertraging . Maar liefst 23 massief edelstalen schoten (slotpennen) zorgen samen met een dubbelbaard sleutelslot en Mechanisch cijfercodeslot  voor de vergrendeling. Ideaal voor antieke (wapen) verzamelingen die een grote geld of historische waarde vertegenwoordigen, geld of goud opslag !
Weerstandsklasse O volgens voorheen het  S.K.B vertegenwoordigt een waardeberging indicatie van  € 36.000 voor goederen. 

Let op, dit is een occasion kluis, kan lichte onregelmatigheden vertonen in het lakwerk.

Deze kluis kunnen wij ook aanbieden als Wapenkluis, mocht u vragen hebben over deze kluis en/of over de aflever en inhuis mogelijkheden , neem dan contact met ons op en we staan u graag te woord.