Konsmetal wapenlade demo D691

 725,00 incl. BTW

Op voorraad

Wapenlade voor het veilig opslaan van wapens en andere kostbaarheden. Onopvallend te plaatsen onder bijvoorbeeld een bed of bureau. Voorzien van een SecurityLevel S1 certificaat volgens de Europese EN14450 norm. De ladesafe heeft een dekkingsindicatie van tot €2.500,- voor geld en tot zelfs €5.000,- voor goederen. De binnenkant van de lade is voorzien van foam ter bescherming van de inhoud. De ladekluis is te verankeren via de reeds aanwezige verankeringsgaten in de bodem.

Print

SKU: D691

Extra informatie

Gewicht 50 kg
Buitenmaat (HxBxD)

Binnenmaat (HxBxD)

Aantal lades

1

Aantal schoten

Veiligheidsklasse

,

Dekkingsindicatie geld

Dekkingsindicatie goederen

Verankeringsgaten bodem

Kleur

Slot

Merk

Beschrijving

Wapenlade voor het veilig opbergen van wapens, sierraden en andere kostbaarheden. Het voordeel van de ladekluis is dat deze onopvallend geplaatst kan worden onder bijvoorbeeld het bed of bureau. De kluis beschikt over een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels. Verankering is mogelijk via de verankeringsgaten die zich in de bodem bevinden. De ladesafe is Europees gecertificeerd volgens de EN 14450 Securitylevel S1 norm.

  • Kleur/afwerking: Grijswit
  • Deuropening: lade
  • 2 verankeringsgaten bodem
  • Dekkingsindicatie geld: €2.500,-
  • Dekkingsindicatie goederen: €5.000,-
  • Securitylevel 1 (EN14450) gecertificeerd tegen inbraak

Deze wapenlade is gebruikt als demo. De ladekluis is grondig geïnspecteerd, vertoont geen sporen van gebruik en is compleet.